Artikkel i Norsk Ukeblad om Aalesund Edlere Vinselskabsclub, nr. 35 2001

norskukeblad
Velkommen til herrelag,
slik begynner omtalen om oss i bladet. Her får du en fyldig beskrivelse av de rettene som ble servert med oppskrifter og vinvalg.
NUVelkommenTilHerrelag
Forretter:
* Eksotisk kystsymfoni,
– Vinforslag: Vermentino Collection Caroline 1999, B33165
NUEksotiskKystsymfoni
* Klippfiskboller med urtesaus
– Vi
Høres dette spennende ut? Les mer i ukebladet, der får du også se de flotte fargebildene av rettenenforslag: Castel del Monte, B6646
Hovedretter:
* Sydlansk klippfisk med løkkompott
– Vinforslag: Barbera d’Alba 1997, B13737
* Helstekt kalvefilet
– Vinforslag: Bonarda 1999 Jacques & Francois Lurton, B32558
Dessert:
* Elins dessertdrøm
– Vinforslag: Chateau Gravas Sauternes, B30735
Hvilerett:
* Bringebærgranité
.
Se hele reportasjen:
NorskUkebladSide1 NorskUkebladSide2
NorskUkebladSide3 NorskUkebladSide4
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s